Gyertek Berlinbe!

 2009.10.05. 19:03

Majd megfeledkeztem róla, hogy várok mindenkit szeretettel Berlinbe!

A címet már megírtam, és a szobámba el lehet néhány éjszakát tölteni polifoammal és hálózsákkal (vagy a kiváltságosoknak velem egy ágyban). Mert itt a koli területén belül 12 lakó épület van, és azokon belül az egyes szintek alkotnak egy egységet, amihez csak az ottlakóknak és a takarítónőknek van kulcsa (de a szobához csak a lakójának). Szóval nekem úgy tűnik, hogy afféle appartmanként működnek itt a dolgok, hogy vannak közös használatú helységek (fürdő, konyha), de a szobájában mindenki azt csinál, amit akar.
 

Nyilván egy egész diákcsoport feltünő lenne, de 1-2 embert vendégül tudok látni.
Csak szóljatok időben!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://timiberlinben.blog.hu/api/trackback/id/tr391429720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Phoenixmadar 2009.10.06. 13:16:04

Szia!

Megnéztem a képeidet. Nagyon szép az a park! A debreceni nagyerdőre és tóra emlékeztet. Az egyetemi épület pedig pont olyan csúnya, mint Debrecenben a Kémia épület :)

ntimus 2009.10.06. 22:36:34

@Phoenixmadar: itt a kémia épület azért nem olyan gáz. Hasonlít a BME kémia épületére stílusában. De úgy tűnik, h a matekosok olyan kockák, h nekik csak ilyen jó szögletes épület felel meg. :P

Ma azért felfedeztem ismét néhány újabb helyet, mint pl. a Mensát, ami klasszisokkal jobban néz ki, mint az összes épület, amit eddig láttam a TU-ból.
Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amilyen szuper modern koliban lakott Debrecenben Szertics Peti.

poppingCandy 2009.10.08. 17:46:12

mikor irsz már újat???
süti beállítások módosítása