Képek

 2010.01.25. 22:40

Töltöttem fel a hétvégéről képeket, uh azokat is tudjátok most már nézegetni. A képek másik fele az Gabi gépével készült, uh azok egyelőre még váratnak magukra, mert nem tudjuk feltölteni a gépemre a fényképezőből kábelhiány miatt.

Amiről csak Gabi készített képeket az a vasárnapi kis túránk, amikor is egy hóember tűntetésbe futottunk bele (hehe, de tényleg! :D). A dóm közelében van a Schlossplatz nevű tér, ahol bárki építhetett bármilyen hóembert a hétvége folyamán. Persze a klímaváltozás elleni tiltakozás is volt ez a megnyílvánulás, de amellett igen vicces is volt, mert ötletes kis táblákkat látta el egyik-másik készítő a hóemberkéjét ("Nem akarok utolsó lenni!" vagy "Hóembert keresek, mielőtt túl késő lenne").

A hidegre való tekintettel ugyan nem kezdtünk dalra mint Micimackó, hanem inkább megnéztünk 2 múzeumot a híres Museuminsel-en: az Új Múzeumot és a Régi Nemzeti Galériát. Utánuk pedig még megnéztük magunknak egy esti istentisztelet keretében a berlini dómot is. Ahol ugyan elég szokatlan volt mindkettőnknek az evangélikus istentisztelet, de az épület nagyon szép belülről.

Miután lejártuk a múzeumokban a lábunkat, és megküzdöttünk a hideggel (-14), jól esett visszaérni a koliba.

A bejegyzés trackback címe:

https://timiberlinben.blog.hu/api/trackback/id/tr391702310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása