Berlinbe készülve

 2009.10.03. 18:11

Azért indítom ezt az oldalt, mert október 3-án, azaz ma elindulok Berlinbe, hogy ott töltsek egy félévet. Tanulni megyek a Technische Universität Berlin-re, de remélhetőleg az iskolában történteken kívül másról is be tudok majd számolni. ;)

Néhány információ, hogy Berlinen belül, hol is leszek.

Koliban leszek elszállásolva (nagy sokára végre válaszoltak, hogy hova is fogok kerülni), egészen közel a buszpályaudvarhoz, ahova holnap 12.45-re fogok megérkezni.

"A koli címe:

Studentenwohnheim Eichkamp

Harbigstraße 14, 14055 Berlin"

Az egyetem hiába Műszaki Egyetem, de nagyon sok kara van , uh ezért nem kell meglepődni, hogy mit is fogok ott csinálni. Van egy csomó érdekes marketinges tárgy, uh biztos tanulok majd sok hasznosat. Illetve azt még nem árt tudni, hogy az egyetem a Tiergarten (állatkert) nevű hatalmas park közelében van, így a szabadidőmbe biztos sok mászkálás és mókusles be lesz iktatva.

Ide mellékelek egy térképet, ahol az egyetemet, és a kolit is meg tudjátok nézni, hogy hol is vannak. (kattints ide, ha nagyobban szeretnéd nézni Berlin )



 

A telefonom nálam lesz, de ha lehet inkább emailt írjatok a következő 2,5 hónapban. :) Karácsonyra, és persze vizsgázni haza kell jönnöm, uh az addigi viszontlátásra, és jó olvasgatást!

A bejegyzés trackback címe:

https://timiberlinben.blog.hu/api/trackback/id/tr741401458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csilla.13 2009.10.03. 18:22:29

Hali!

Érezd nagyon jól magad! Aztán írj sokat a blog-ra, meg persze nézz sok SzüliFelit!

Pusziiiii, Csilla

sne 2009.10.03. 19:02:03

Hellóka! Jó utat,vigyázz magadra és természetesen ÉREZD NAGYON JÓL MAGAD!!Jelentkezz mihamarabb!Sokat gondolunk majd rád!Sok-sok PUSSSZ: Áron,Jocó,Zsuzsa

Phoenixmadar 2009.10.03. 19:03:05

Szia Timi!

Örülök, hogy végül rendeződött a szállásod. Érezd jól magad, fotózz sokat!! És irogass nekünk rendszeresen!

Bogi

Naplovag 2009.10.04. 22:17:11

Azoknak, akik mind itthon aggódnak Timiért:

Ma beszéltünk, és jól van, megérkezett, megtalálta a kolit, és kulcsot is kapott, szóval minden jól megy. Internethez még nem jutott, de amint megoldódik az is, biztos vagyok benne, hogy mindenki friss híreket hallhat Timiről!
süti beállítások módosítása